• Betala säkert och snabbt med Swish
  • Frågor? Mejla oss på kundservice@rökverk.se
  • Fri frakt vid order över 3000 kr exkl. moms

Våra storsäljare

19 SEK

Rökverk.se
- bäst på pipor, tändare, cigarr & tobakstillbehör -

Rökverk.se säljer förstklassiga tobaksrelaterade varor med hög kvalité och snabba leveranser till de bästa nätpriserna. Tobakstillbehör, Cigarette- och Cigarrtillbehör, Pipor från världsledande Ratos Ropp Vauen Digger och Peterson samt de bästa erkända Tändarna från bl.a. Zorr, LUX, Petersen, Sarome och Zippo så klart. 

Allt du kan tänkas behöva från en tobaksaffär på nätet

Rökverk.se 's produkter har sedan den etablerades på nätet 2012 varit en naturlig plats att vända sig till för den som söker efter tobak och tillbehör till Pipor såsom Ratos Ropp Vauen Digger, Cigaretter ,Tändare såsom Zippo Sarome Zorr Piptändare och Cigarrtändare samt Bensin Butangas,Tobaksrelaterade produkter såsom Pipränsare Askfat Pipställ Vattenpipor Braständare och Tändarfodral samt Pipfodral.

Alldeles oavsett om det gäller pipor och tobak eller cigarrer och tändare så finns det säkert någonting för alla på Rökverk.se. Vår målsättning är att vara en webbplats för de mest intresserade och sofistikerade personerna, men även de som är nyfikna efter något unikt inom Tobaksrelaterade varor.

Vad kan vi som tobakshandlare erbjuda

För de flesta så kan det vara så att tobakvaror omfattas av små saker såsom cigaretter, pipor och tändare eller kanske bara en cigarr? Vi vet att det finns mycket mer än så och att det är mer än det som finns i lådan eller den gamla tändaren på köksbordet. Hos oss på Rökverk.se handlar en tobaksbutik på nätet om så mycket mer och vi gör vårt bästa för att erbjuda våra kunder allt som kan vara av intresse. 

Vi erbjuder er möjlighet att hitta allt ni är intresserade av på ett och samma ställe där du lugnt kan gå igenom och se våra produkter och välja de tobakstillbehör som passar just dig bäst. Självklart med alternativ såsom exempelvis e-cigaretter, filter, och produkter för alla olika behov.

Här är några av fördelarna med Rökverk.se

- En etablerad Trygg E-handel

- Fraktfritt över 3000 kr exkl.moms

- Ett stort sortiment som passar alla

- Swish & Fakturabetalning